Bestuur op avontuur #4

afbeelding van Geanne

Gisteravond was het zover. Het kadootje voor het o.t. bestuur werd eindelijk geïnt. Het is een soort traditie dat het huidige bestuur (h.t.) een kado geeft als bedankje aan het vorige bestuur. Om ze te bedanken voor hun inzet bij NSE en hun bestuursjaar voorgoed af te sluiten.

Vooraf hadden wij als h.t. bestuur de o.t.'ers een mail gestuurd waar in stond dat ze zwemkleding, sportkleding en goede schoenen mee moesten. Een uurtje voor we samen gingen eten, kregen we via WhatsApp een vuur van vragen over ons heen. Want "Hoe belangrijk zijn warme kleren?", "Zijn de goede schoenen voor binnen of buiten?" en "Wat nou als je een koukleum bent, moet je dan extra warme kleren aan of valt dat wel mee?". Ook een appje met "Ik ben trouwens bang voor water en heb geen zwemdiploma's" kwam langs. We lieten ons natuurlijk niet uit de tent lokken en uiteindelijk bleken die vragen en angsten voor de avond ook onnodig.

We spraken om 18:30 uur af bij de Happy Italy en gingen om 20:00 uur richting locatie. Na een kwartier omgefietst te hebben, kwamen we met z'n tienen aan bij Starworld Enschede. Supervet natuurlijk, en inmiddels was ook wel duidelijk wat we gingen doen: lasergamen! Maar voordat we naar binnen gingen, kregen wij nog een cadeautje van het o.t.! We kregen elk een beker met Cars of Starwars characters erop en een chocoladeletter met de eerste letter van je bestuurstaak. Superlief natuurlijk, en zo hadden we nog meer zin om te laten zien wat wij in petto hadden.

We gingen naar binnen en kregen uitgelegd dat we 3 rondes hadden in 3 andere omgevingen. De eerste twee rondes speelden we bestuur tegen bestuur en het ging er al direct stevig aan toe, tactieken werden bedacht en mensen werden ongenadig afgeschoten. Helaas won het o.t. bestuur twee keer achter elkaar, en toen werd toch besloten andere teams te maken. Tijdens de pauze onder het genot van een drankje werd besloten wie bij wie in het team ging. David was zeker wel onze uitblinker, dus iedereen wilde bij hem in het team. Uiteindelijk hebben we gewoon random teams gemaakt en zijn we de laatste ronde gaan spelen. Hierbij kon je ook power-ups zoeken en halen en die kwamen soms goed van pas!

Uiteindelijk bleek toch David echt de beste te zijn, dus daar hebben we ons maar bij neergelegd en zijn met een tevreden gevoel weer naar huis gegaan. We hebben ontzettend genoten van deze avond en willen jullie nogmaals bedanken voor jullie inzet als bestuur bij NSE!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
Wafels uitdelen, praatjes maken en flyeren
do 22 aug Sportdag Kick-in
Water uitdelen
zo 25 aug ChOOSE kerkdienst
Kerkdient en samen eten
ma 26 aug Master Kick-in
Wafels uitdelen, praatjes maken en flyeren
Escaperoom, praatjes maken en flyeren
Shoutbox

Sponsors