Myrna: NSE is voor mij...

afbeelding van Hanneke

Deze week vertelt Myrna jullie graag over haar ervaring binnen NSE:

 

"NSE is voor mij een plek met mooie mensen, waarmee ik gezelligheid ervaar en samen diepgang vind in het geloof. 

Op kringavonden heb ik vaak goede gesprekken en duiken we samen de bijbel in. Dit zorgt er voor dat ik tijdens de toch wel drukke dagen even stil word gezet. De ontmoetingen die ik heb op trefavonden zorgen ervoor dat we als hele vereniging betrokken blijven bij elkaar en voelt aan als een vriendengroep! Daarnaast kan ik binnen NSE mijn energie kwijt tijdens een voetbalwedstrijd met NSEgo’s of bij een sportdag! 

Kortom, NSE is voor mij een plek waar ik mooie ontmoetingen en goede gesprekken heb en enorm veel gezelligheid vind!"

 

Meer weten over NSE of een keertje langskomen? Vul dan hier het contactformulier in en wie weet spreken we elkaar snel! welkom!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 5 dec ACTIEtref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel
Cursus over de basis van het geloof
Creatief en gezellig bezig voor de kerstoutreach
Gezelligheid met ChOOSE
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen

Sponsors