Bastille

De Bastille is hèt studentengebouw van de Universiteit Twente en bevindt zich midden op de campus. Het is een werk- en ontspanningsgebouw voor studenten.

Het gebouw biedt plaats aan meer dan 20 studentenorganisaties, studentondernemers, UT-diensten (zoals studentenbegeleiding en International Office), winkels (Unionshop, Xerox Service Center) en horecagelegenheden (Vestingbar). Ook is het mogelijk ruimten te reserveren. Denk hierbij aan de vergaderzalen of aan de filmzaal.

De Bastille biedt tevens volop gelegenheid voor (grote) feesten en evenementen, onder andere in het Atrium, de multifunctionele zaal in de Bastille.

Kaart: 

Passionweek thema bekendmakingslunch

Hij is terug! Na een paar jaar weggeweest te zijn gaat de passionweek, georganiseerd door de ChOOSE-verenigingen, dit jaar weer door. Om alvast in de gebroederlijke sfeer te komen zijn er op woensdag 24 januari gratis tosti’s en zal dan het thema van de Passionweek bekend worden gemaakt. Dit zal gebeuren in de buurt van de Bastille, de precieze locatie volgt nog. Dus als je nieuwsgierig bent naar het thema, of gewoon zin hebt in een gratis tosti, kom dan vooral langs!

Kosten: 
Gratis
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, januari 24, 2024 - 12:30 tot 13:45

Dies: Playing with Fire

Wie kent het niet? Dit nostaligische spel kon natuurlijk niet ontbreken tijdens de Dies met als thema On Fire. Tijdens deze pauze wordt er een zowaar vuurjongen & watermeisje battle georganiseerd. Ga in teams van 2 de strijd met elkaar aan tussen 12:45 en 13:30. Het leuke is, je kan hier aan mee doen waar je ook maar bent. Doe goed je best, de winnaar mag gratis naar het Diesfeest. Als je niet zo van online games houdt, niet getreurd, op de VK kunnen ook spelletjes worden gespeeld.

Verzamelen in de Bastille bij de VK

Kosten: 
Geen
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
dinsdag, november 21, 2023 - 12:30 tot 13:45

Lid af-avond

Kosten: 
.
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, februari 22, 2023 - 19:30 tot 21:30

KLO-Toerustingsmoment

Deze avond is voor de nestoren en kringleiders. Tijdens dit KLO komt een psycholoog wat vertellen over hoe je om kunt gaan met mensen met problemen in je kring. Vanuit zijn expertise zal hij hierin dingen delen wat je wel en niet kunt doen. De locatie is in de Bastille, exacte tijden volgen later.

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, mei 12, 2022 - 19:30 tot 21:00

Ouder-kind activiteit - eerstejaarsactiviteit

Geef je op als ouder-kind koppel! (Zet dus even in de omschrijving met wie je meedoet)

Op maandagochtend 6 december worden de lootjes getrokken, dus de opgave deadline is zondagavond 5 december

*tijden onder voorbehoud

Kosten: 
5 euro
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
donderdag, december 9, 2021 - 20:00 tot 22:00

Happietaria Management Team Infolunch - ChOOSE

ChOOSE gaat dit jaar aan de slag om een happietaria neer te zetten. Dit is een pop-up restaurant waarmee geld opgehaald gaat worden voor een goed doel. Op 22 november zal een lunch worden georganiseerd waar meer informatie hierover gegeven zal worden. Als dit je iets lijkt hou dan de pauze van 22 november vrij. Voor meer info mag je Niels appen.

Geef je hier op:

Kosten: 
Gratis tosti's
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
maandag, november 22, 2021 - 12:30 tot 13:30

Voetballen tegen Edenaren

Voetbalwedstrijd - spelers en publiek gezocht! Locatie: BastilleVeld. Kosten: Maximaal €3.50 voor spelers, voor supporters is het gratis. 

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, september 1, 2021 - 19:00 tot 21:30

Broederlunch

Gezellig lunchen met broeders. Breng je eigen lunch mee, er zal wel voor (gratis 😍) soep en broodjes gezorgd worden!

locatie: Bastille, open ruimte/banken bij de verenigingskamers

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
woensdag, december 11, 2019 - 12:30 tot 13:45

ChOOSE infoborrel

Deze activiteit is speciaal voor eerstejaars die geïnteresseerd zijn in een christelijke studentenvereniging en hier meer over willen weten.

Van elke vereniging zullen er 10 leden zijn, die hier speciaal voor zijn uitgenodigd en die bereid zijn om alle vragen van jullie, eerstejaars, te beantwoorden. Om 20:15 zullen we beginnen met speeddaten, waarbij je met een aantal leden van elke vereniging kan praten om die vereniging beter te leren kennen. Rond 21:00 zal het speeddaten overgaan in een gezellige borrel, waar je nog verder kan praten. 

 

Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
maandag, september 3, 2018 - 20:00 tot 23:00

ChOOSE Infoavond

Nieuw dit jaar is de ChOOSE Infoavond. Op deze avond kunnen de nieuwe studenten kennis maken met ChOOSE en haar verenigingen. In het Atrium wordt de aftrap gegeven wat we de ChOOSE Startweek noemen. Hier kunnen studenten zich oriënteren of ze bij een vereniging willen gaan en zo ja welke. Samen laten we zien dat er in Enschede genoeg ruimte is om christen te zijn in je studententijd. De avond bestaat uit een bakje koffie drinken, een leuke presentatie over de verschillende christelijke studentenverenigingen in Enschede en een afsluitende borrel. Kom vooral langs deze avond!

Kosten: 
Geen
Onbeperkt aantal plekken over.
Datum: 
maandag, augustus 31, 2015 - 20:00 tot 23:00
wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors