Proefkring

Datum: 
dinsdag, september 21, 2021 - 18:00 tot 23:00

Een kringavond is een avond waar we eens in de twee weken samen kringen. Dit is een avond waar we elkaar ontmoeten, God ontmoeten en bezig gaan met bijbelstudie.

De kringavond begint om 18:00 met het gezamenlijk eten met het kringhuis. Daarna begint de kring en na afloop is er een borrel. Het is nog niet helemaal duidelijk in welke mate dit gaat kunnen in verband met de maatregelen. We houden jullie hierover op de hoogte :)

Ben je geïnteresseerd in het kringen? Je kan je hier opgeven. Deelnemen aan een proefkring betekend niet dat je persé lid moet worden van NSE. Omdat we het waardevol vinden dat iedereen op hun plek zit op kring, zouden we je graag leren kennen doormiddel van een kort gesprekje. Als je hieronder je contactgegevens hebt achtergelaten, regelen wij dat je bij een proefkring langs kan komen. Een van de bestuursleden zal hiervoor contact met je opnemen.

Als je al wel de keuze hebt gemaakt om lid te worden, vragen we je ook om de onderstaande enquête in te vullen. In dat geval zullen we het hier tijdens het eerdergenoemde gesprek over hebben, en is er de mogelijkheid om het lidmaatschapsformulier in te vullen om lid te worden van NSE.

Een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof
Episch huisfeest op HBB
ma 4 okt ALV part II
Extra ALV
di 5 okt Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Een laagdrempelige kennismakingscursus met het christelijk geloof
Shoutbox

Sponsors