Twee kamers vrij op Paradisus in Terra (verenigingshuis)

1 bericht / 0 nieuw
Mette
afbeelding van Mette
Twee kamers vrij op Paradisus in Terra (verenigingshuis)

Per januari komen er op PiT twee kamers vrij. Ons Paradijsje op Aarde ligt dichtbij het centrum op tien minuten van het Saxion en twintig minuten van de universiteit. Bewoond door David, Jafeth en Mette, wordt er gezocht naar een nieuwe mannelijke én een nieuwe vrouwelijke huisgenoot. We zijn een gezellig huis met een ruime woonkamer inclusief een beamer, veel kerstverlichting en een dakterras in de zomer. Als we thuis zijn, eten we met elkaar en spelen we soms spelletjes. Daarnaast zijn we een kringhuislocatie en vinden er regelmatig verenigingsactiviteiten bij ons plaats.

Vanaf februari (evt al januari) komen er twee kamers vrij: de eerste kamer ligt op de tweede verdieping, gaat 250 euro kosten en beschikt over een wastafel. De andere kamer ligt op de begane grond, en is 245 euro, met daarbij nog 70 euro vaste lasten p/m.

Als je interesse hebt, doe dan een appje naar 06 15644242 (Mette) of mail ons op pit[at]nsenschede[dot]nl. We zullen geen grote hospiteeravond houden, maar het individueel of in tweetallen plannen, hopelijk in de tweede week van de kerstvakantie. Voor vragen kun je ook contact opnemen.

Groetjes van Paradisus in Terra!

David, Jafeth, Mette

 

Reactie toevoegen

di 23 apr Tref
Ontmoeting, eten, verdieping en borrel. Open voor gasten!
Cursus over de basis van het geloof
di 30 apr Kring
In kleinere groepen ontmoeten en verdiepen
Cursus over de basis van het geloof
Meer info volgt...

Sponsors