Galaaaaaaa

afbeelding van Willemien

Na maanden van voorbereiding, was het op vrijdag 30 november dan eindelijk zo ver: het gala der Navigators Studentenvereniging Enschede!! In de middag was de GalaCie al druk in de weer, hetzij geluidsapparatuur aansluiten of kaartjes (en mijn duim) nieten. De voorbereiding gingen soepel genoeg (op de duim na), waarna de GalaCie zich snel naar Enschede spoedde om hun dates op te halen en hun bus te halen.

Eenmaal met het edele vervoersmiddel de fiets aangekomen bij de eerste met reclame gedecoreerde bus, bleek dat er nog mensen onder de douche stonden terwijl hun bus wegreed. Gelukkig kon uiteindelijk iedereen mee met de tweede bus, zodat het gala in volle feestvreugde kon beginnen, nadat de kennis van de eerste groep over Britannia uitvoerig getest werd in een pubquiz!

Hierna was het tijd voor het onderdeel van de avond waar iedereen erg veel zin in had: dineren! Na een overheerlijk tomatensoepje, was het tijd voor verbroedering (en verzustering) met de eerste speech van de avond. Na hiervan uitvoerig te genieten, was het tijd voor het hoofdgerecht: vleesch (voor de vega’s en anderen wat minder vleesch) met een pepersaus erbij. Het diner werd afgesloten met een combinatie van heerlijk ijs, fruit en andere delicatessen. Hierna kon iedereen even lekker uitbuiken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Na het dineren werden de koppelfoto’s gemaakt, waarna iedereen zich verschaarde naar de dansvloer. Hier werd iedereen van de vloer geveegd met de prachtige openingsdans van Reinard en Mariska, waarna iedereen zijn geleerde skills van de dansles kon laten zien aan de rest van de wereld! Er werd flink gebruik gemaakt van de dansvloer, waardoor het erg gezellig was op een klein stukje ruimte, soms misschien zelfs iets te gezellig. Vervolgens ging iedereen los met de Groningse DJs. Vele (fortnite) dansjes later, was het al weer tijd voor de eerste bus voordat we het doorhadden. Op het gastvrije Huize Hooge Noorden (of Pistache, net wie je spreekt) was er de mogelijkheid om tot diep in de nacht na te borrelen, waar massaal gebruik van werd gemaakt.

Of je na het gala nou je bed opzocht, nog even doorging feesten in de stad, of lekker ging naborrelen, het was al met al een zeer geslaagde avond. Het was een eer om dit evenement te mogen organiseren met een prachtige commissie, die er allemaal veel tijd en moeite in hebben gestopt. Ik hoop dat jullie net zoveel van de avond hebben genoten als wij!!

Reactie toevoegen

CAPTCHA
Door deze vraag te beantwoorden kunnen wij nagaan of je een écht mens bent. Ben je lid? Log dan in, dan krijg je deze vraag nooit meer.
di 25 jun Laatste Tref
Ontmoeten, spreker en borrel
do 27 jun Pauze Outreach
Gods liefde uitdelen
Laatste kring van het verenigingsjaar
di 3 sep Infoavond
Kom kennismaken met NSE!
Shoutbox

Sponsors