Over NSE

Navigators Studentenvereniging Enschede is een christelijke studentenvereniging voor studenten in Enschede, waar studenten van de Universiteit Twente en het HBO met elkaar nadenken over Christus en Zijn rol in hun leven. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan bekend maken van Zijn liefde in Enschede. Gecombineerd met een studentencultuur resulteert dat in een gezellige vereniging waar diepgang en goede vriendschappen hoog in het vaandel staan!

Als je vrienden wilt maken en God beter wilt leren kennen samen met andere christenen, dan is NSE the place to be. Je kunt altijd meedraaien in een bijbelstudiekring of onze verenigingsavonden bezoeken. Kom gerust eens kijken op een van onze activiteiten.

NSE is een van de vijf christelijke studentenverenigingen voor studenten van de Universiteit Twente en het HBO in Enschede. NSE kent zijn oorsprong in de jaren '70 toen Campus voor Christus werd opgericht. In '82 veranderen we onze naam naar Agapè, en na ongeveer 25 jaar onder die naam gaan we nu als Navigators door het leven. Tegenwoordig telt de vereniging ongeveer 120 leden. Wij willen als vereniging God boven alles zoeken en Zijn liefde uitdelen aan anderen. Door middel van vriendschappen bemoedigen en stimuleren we elkaar om Gods Woord te bestuderen, te bidden en elke dag met Hem te leven.

De ene week hebben we een kringavond en de week erop trefavond; waar we eerst met elkaar eten en daarna een praise&prayer en een spreker hebben. Naast de vaste dinsdagavonden worden er gezellige dingen georganiseerd als borrels, meiden- en mannenavonden, sportactiviteiten en nog veel meer. Kortom een goede mix van gezellig en serieus bezig zijn.

Lees meer over onze activiteiten, ons bestuur, onze geschiedenis, de samenwerkingsverbanden waarbij we aangesloten zijn of onze verenigingshuizen.

 

wo 21 aug Kick-In Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
do 29 aug Kick-Out Markt
NSE representeren tijdens de Kick-In
Info, borrelen en verbroederen
di 3 sep Info Tref
Maak kennis met Navigators Enschede
vr 6 sep KNW
Voorbereidingsweekend van NSV voor nestoren, kringleiders en bestuur

Sponsors