Speciaalbieractie

Als je de flyers van de wijnactie in je hand krijgt gedrukt, kan je je afvragen wat je precies aan moet met wijn. Daarom presenteert Navigators Enschede vanaf heden: de speciaalbieractie! Eigenlijk dus niets bijzonders, maar wel speciaalbier! En limonade! Kortom dus gewoon heerlijk genieten van een lekker verfrissend biertje of glas limonade. En het geld gaat ook nog eens direct naar een goed doel, namelijk een week van gerechtigheid in de zomer! Wat moet je doen om mee te doen?! Niets bijzonders, gewoon bestellen


Bierpakket Eanske – 6 speciaal biertjes – €15,00

Neem jezelf of anderen mee op een rondje door de geschiedenis van Enschede met deze 6 verschillende Eanske bieren. Van de stadsrechten tot het ei van Ko bij het gemeentehuis in Enschede, je komt ze allemaal tegen terwijl je geniet van een grote diversiteit aan smaken.

Braafpakket Exota – 4 limonades – €11,00

Soms is het fijn om gewoon even wat braver te zijn en niet alleen maar alcohol te drinken. Speciaal voor die momenten of gewoon voor hele brave mensen is dit pakket met 4 heerlijke limonades van Exota. Geniet van de verfrissing van dit pakketje op een warme zomerdag of maak iemand anders er blij mee.

Bezorging:

Voor €1,00 extra bezorgen we bestellingen thuis in Enschede en Hengelo. Indien dit niet gewenst is, kan de bestellingen bij Niels opgehaald worden.


De besteldeadline is 25 mei en we verwachten de pakketten vóór 20 juni (vaderdag) te kunnen leveren.

Je bestelling wordt pas verwerkt als je het bedrag over hebt gemaakt naar NL68 RABO 0122 3111 75 t.n.v Navigators Studentenvereniging Enschede o.v.v "Speciaalbier [Naam]"

 
1 Start 2 Persoonsgegevens 3 Complete
Kom lekker volleyballen met NSE (max 18 personen, VOL=VOL)
Een worshipavond met de ICF
ma 1 nov Ministrycursus
Een ministrycursus door Tjitske
di 2 nov Kring
In kleinere groepen ontmoeten en leren
Kerk & Koffie op Dankdag
Shoutbox

Sponsors